Modalitati livrare

Termenul de livrare este de 1-60 zile.

Pentru toate produsele aflate in stoc termenul de livrare este max. 10 zile lucratoare de la data plasarii comenzii.

Pentru comenzile cu o valoare totala de peste 5000 lei livrarea se face in mod gratuit oriunde in tara, indiferent de localitate.

Cumpărătorul suportă costul transportului.

Trasportul este asigurat de un serviciu de curier rapid (FANCOURIER, DPD). Programul de livrari in Bucuresti este intre orele 09:00 – 18:00, iar in tara intre orele 10:00 – 17:00.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

· VERIFICAŢI starea materialelor livrate în prezenţa transportatorului (curier), iar în cazul unor deteriorări, întocmiţi un PROCES VERBAL de constatare semnat ŞI de reprezentantul transportatorului !

Confirmăm la cerere, termenul de livrare pentru comenzile care conţin mărfuri din import.

În cazul modificărilor costurilor ne rezervăm dreptul de a modifica preţul produselor înştiinţând cumpărătorii odată cu preluarea comenzii.

Produsele sunt ambalate in cutiile originale ale producatorilor.

Conditii generale

Informatiile furnizate catre S.C. EDULAB S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. S.C. EDULAB S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. S.C. EDULAB S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Preturile sunt actualizate zilnic si includ TVA. Preturile din comenzi sunt valabile 15 zile din momentul confirmarii acestora. Pentru produsele cu disponibilitatea „Stoc epuizat”, EDULAB nu poate garanta pretul. Disponibilitatea este afisata in timp real. Disponibilitatea se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.

Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare sau discount-ul oferit de promotie.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 50% din valoarea produsului.

Produsele comercializate prin intermediul www.edu-lab.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala.

S.C. EDULAB S.R.L. isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Drepturi de autor

Continutul site-ului edu-lab.ro – texte, imagini, grafica web, scripturi, programe, baze de date, precum si materialele ce fac obiectul comunicarilor prin email – apartine S.C. EDULAB S.R.L. si tertilor sai (furnizori, parteneri, colaboratori), fiind protejat de legea drepturilor de autor si cea a drepturilor de proprietate intelectuala si industriala.

Utilizarea sau reproducerea oricaror elemente din cele enumerate mai sus, fara acordul scris prealabil al S.C. EDULAB S.R.L., se pedepseste conform legilor in vigoare.

S.C. EDULAB S.R.L. respecta dreptul la proprietea intelectuala a tertilor; in cazul in care considerati ca edu-lab.ro contine informatii ce incalca vreun drept aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati la adresa de email info [at] edu-lab.ro

Fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, ele pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe pagina.

Unele informatii din paginile web pot fi vechi / neactualizate, incomplete sau eronate, de aceea orice sesizare cu buna intentie este binevenita si ne ajuta sa imbunatatim continutul siteului.

Informatia obtinuta telefonic sau verbal, sau in orice alta forma care nu poate fi dovedita ca autentica si ca provenind de la o persoana care reprezinta legal pe furnizor, nu va implica furnizorul.

Politica de returnare

In aceasta sectiune aveti detalii despre modalitatile si conditiile de returnare a produselor achizitionate de la Edulab.

Produsele achizitionate la distanta:

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000 cu completarile si modificarile ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanta. Acestea se pot returna, in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara urme de utilizare, cu toate accesoriile si documentele care le-au insotit, impreuna cu o copie a facturii de achizitie, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C. EDULAB S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Conditii generale de returnare:

Costul transportului produselor in garantie de la client catre S.C. EDULAB S.R.L. revine in responsabilitatea clientului. Inlocuirea lor se face numai dupa constatarea defectului. Returul produsului in cazul in care se constata ca defectiunea nu este din vina clientului se face pe cheltuiala Edulab, in caz contrar clientul trebuie sa suporte costul transportului returului.

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. EDULAB S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

S.C. EDULAB S.R.L. poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalaj, cu etichete ale curierilor lipite pe ambalaj, etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Decizia de asigurare sau nu a coletului pe durata transportului de la client catre EDULAB S.R.L. cade in sarcina Clientului.

Produsele primite cu defecte:

In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit pe loc cu un produs nou, cu conditia notificarii in scris a S.C. EDULAB S.R.L. sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului.